MEER DAN 10 JAAR ONDERHOUD EN INTERVENTIES

Onderhoud en interventies

onderhoud voor uw ventilatie

Waarom onderhoud?

Een goed functionerend ventilatiesysteem is essentieel voor het creëren van een gezonde en comfortabele leefomgeving. Of het nu in een woning, kantoor, winkel of school betreft, een tweejaarlijks onderhoud van je ventilatiesysteem is aangeraden om een goede luchtkwaliteit te kunnen blijven garanderen. Waarom? We zien 3 redenen.

  • Luchtkwaliteit en gezondheid: door het regelmatig reinigen en vervangen van filters worden allergenen, stof en bacteriën verwijderd, wat de aangevoerde luchtkwaliteit aanzienlijk verbetert en een gezondere binnenomgeving creëert.
  • Energie-efficiëntie: een slecht onderhouden ventilatiesysteem met ophoping van stofresten moet harder werken om dezelfde luchtstroom te bereiken, wat resulteert in hoger energieverbruik. Door regelmatig onderhoud worden energiekosten verlaagd en de ecologische voetafdruk verminderd.
  • Verlengde levensduur: door tijdig onderhoud kunnen kleine problemen worden opgespoord en verholpen voordat ze zich ontwikkelen tot grotere en kostbaardere kwesties. Dit verlengt de levensduur van het systeem en bespaart op lange termijn kosten.

 

(Enkel mogelijk op installaties van Serto)