Hoe gaan we te werk?

Betaalbare zelfbouwpakketten met een goede begeleiding, daar gaan we voor. We gaan daadwerkelijk langs op de werf bij offerte en opstart. Wij maken een offerte op maat en pas dan hoef je te beslissen.
 
Volg ons stappenplan.

 

1.

PROJECTAANVRAAG

Zend ons een mail met je gegevens en je vraag.
We contacteren je voor meer info.

 

2.

WERFBEZOEK

Bij verbouwingen proberen we steeds langs te komen voor een bezoek op de werf, zodat we een correcte inschatting kunnen maken.
 
Is een werfbezoek nodig?
We geloven niet in enkel telefonische of online begeleiding. We gaan daadwerkelijk langs op de werf voor het opmaken van een offerte. Zo kunnen we rekening houden met probleemzone’s of hindernissen die anders pas bij de uitvoering aan het licht komen. Met alle gevolgen vandien: er moeten stukken bijbesteld worden en de werken liggen stil.
Als blijkt uit het eerste gesprek dat een werfbezoek niet nodig is, dan wordt dit niet uitgevoerd. Werfbezoeken worden gratis aangeboden in West- en Oost-Vlaanderen.

 

3.

PRIJSOFFERTE

Je krijgt een persoonlijke prijsofferte in je mailbox.
De offerte bevat een gedetailleerde stukkenlijst met prijzen en kortingen.
Ga je niet in op je offerte, dan worden er geen kosten aangerekend.

 

4.

LEVERING EN BEGELEIDING

De materialen worden op de werf geleverd en we overhandigen je een gedetailleerd legplan. Je krijgt de nodige opleiding ter plaatse, zodat je zelf je ventilatiesysteem kan installeren. Heb je erna nog vragen of nood aan advies? Gedurende het ganse installatieproces is er een projectleider bereikbaar die je bijstaat met al je vragen.

 

5.

OPLEVERING & VENTILATIEPRESTATIEVERSLAG

Na de installatie is een VPV, het ventilatieprestatieverslag, wettelijk verplicht. Dit dient uitgevoerd te worden door een erkend verslaggever. Serto is erkend verslaggever en voorziet de verslaggeving, zodat je installatie goedgekeurd wordt. We bezorgen de documenten voor het PID en doen het nodige papierwerk voor eventuele subsidies.

 

6.

NASERVICE EN ONDERHOUD

Een tweejaarlijks onderhoud is aan te raden om de lucht zuiver te houden en om je installatie niet snel te laten verouderen. Indien gewenst, kun je ook hiervoor terecht bij Serto. Onze specialisten verwijderen opgehoopt stof, kijken het systeem na en vervangen deskundig de filters. Serto beschikt over een ruime stock van filters en vervangstukken voor je ventilatietoestellen.