30 jaar ervaring in ventilatie

30 jaar ervaring in ventilatie

Serto is opgericht door 2 installateurs. 30 jaar geleden zetten ze hun voetsporen in de wereld van ventilatie. Ze leerden het vak van binnen uit: ventilatiebuizen plaatsen, WTW-units koppelen, plannen uittekenen, systemen afregelen en onderhouden, … 
15 jaar later besluiten ze de krachten te verenigen en richten Serto op. Serto staat voor zekerheid, afgeleid van het Latijnse woord certus, en dat is wat ze willen bieden: degelijke en betrouwbare interventies en installaties op vlak van ventilatie.

Meer dan 1250 installaties

In al die jaren voerde Serto meer dan 1250 installaties uit in residentiële woningen, bedrijfskantoren, scholen en winkels. Ze kennen de problemen en hindernissen als geen ander. En ze beheersen het ganse proces: het selecteren van de juiste materialen, een vakkundige installatie, … en groeien uit tot Erkend Verslaggever waarbij ze ook instaan voor het voorontwerp (VVO) en het nazicht en ventilatieprestatieverslag (VPV). Ook onderhoud van de installatie behoort tot hun diensten.
 

Ten dienste van zelfbouwers

Al deze kennis wil Serto ten dienste stellen van doe-het-zelvers, zodat zij zorgeloos hun eigen zelfbouwpakket kunnen installeren. 

Onze visie: specialisatie & service

“Wij geloven heel sterk in specialisatie. We commercialiseren enkel die producten waar we zelf 100% in geloven en die hun diensten bewezen hebben. Je zal bij ons dan ook geen allegaartje zien van verschillende zelfbouwpakketten. We specialiseren ons enkel en alleen in ventilatiepakketten.” Maar ook service en begeleiding is cruciaal binnen Serto. “Een pakket verkopen per telefoon of online zonder de werf te hebben gezien, daar geloven wij niet in. Dit lijkt efficient, maar de vragen en problemen duiken pas later in het project op. Daarom bieden wij standaard een gratis werfbezoek aan, zodat we een correct voorstel kunnen uitwerken.”
 

 

“We geloven in specialisatie. Je zal bij ons enkel ventilatiepakketten zien.”