SERVICES

Persoonlijk advies en begeleiding tot op de werf

begeleiding op de werkvloer bij woningventilatie

Zelf ventilatie installeren doe je niet elke dag. Daarom is een goede begeleiding cruciaal. We bieden ondersteuning op alle vlakken die nodig zijn om je zelfbouwproject tot een succesvol resultaat te leiden:

  • We helpen je bij de keuze van de materialen en systemen.
  • We bieden technische hulp voor en tijdens het plaatsen.
  • We staan je bij inzake wetgeving en zorgen als Erkend Verslaggever voor een feilloos ventilatieprestatieverslag (VPV) na de installatie.
  • Heb je geen boormachine of deftige slijpschijf ter beschikking? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Montagebox (gratis)

Om de galva buizen, geluiddempers, … te bevestigen heb je bevestigingsmateriaal nodig zoals pluggen en stokeinden. Buizen moeten soms op verschillende afstanden van de muur of plafond worden gemonteerd. Daarom heb je stokeinden nodig op verschillende lengtes.

Wij leveren je een GRATIS montagebox met stokeinden op verschillende lengtes en bijhorende pluggen bij aankoop van een Serto zelfbouwpakket. Zo zit je niet opgezadeld met de aanschaf van volle verpakkingen per lengte zoals ze in de handel verkocht worden.

PBM kit (gratis)

Om de werken veilig te kunnen uitvoeren leveren wij een GRATIS PBM kit. Deze kit bestaat uit een veiligheidsbril, gehoorbescherming en geschikte handschoenen.

Huur slijpschijf

Om galva kanalen op lengte te kunnen inkorten is een goede (draadloze) slijpschijf met de juiste snijschijven een must. Dit aankopen enkel voor de installatie van je ventilatiepakket is een dure aangelegenheid. Daarom bieden wij een huurservice aan.
Voor 60€ per week (excl BTW) krijg je professioneel materiaal net zo lang jij het nodig hebt. Je bespaart tijd door het inzetten van professioneel materiaal en geld. De geschikte slijpschijfjes kun je bij ons aankopen aan een zeer voordelige prijs.

 

Huur klein gereedschap

Voor sommige handelingen is er specifiek gereedschap nodig. Een buissnijder, een slagpin, … We leveren dit gereedschap GRATIS mee, na de betaling van een waarborg.

 

Betonboringen

Om je kanalensysteem te kunnen plaatsen moet je openingen boren door muren en plafonds. Soms zijn deze in baksteen, maar vaak ook in beton. Je kan dit zelf doen met een goede betonboormachine en enige vakkennis, maar vaak loont het beter om dit te laten uitvoeren door een gespecialiseerde firma met professioneel materiaal.
Wij kunnen zorgen voor een vakman die al je gaten in een mum van tijd zal boren. De prijsofferte gebeurt op maat en hangt af van het aantal, de dikte van de muren en plafonds en de diameter van de openingen.

 

Aftekenservice

Indien gewenst kunnen wij samen met jou de positie van de boringen aanduiden op de werf.

Monteur ter plaatse

Loop je vast met een probleem? Geen nood. Als klant kun je bij Serto altijd een monteur inhuren voor enkele uren om je uit de nood te helpen. Te reserveren en onder voorbehoud van beschikbaarheid.